torsdag 29 juli 2010

Familjen samlad för semester

Så blev äntligen familjen samlad. Äntligen var det dax för en gemensam semestertripp. Vi lånar mormor & morfars husvagn och lever tajkonliv. Glömde ju sladden hemma så jag kan inte lägga över bilderna, men dom kommer i sinom tid. Ha tålamod mina vänner. Solen har strålat på oss medans ni hemma på ostkusten har fått massor med regn och moln. Nu ska jag försöka sammanfatta detta lite så långt som resan har kommit, den är ju inte slut än.

Efter mycket packande så började vi vår resa mot västkusten i fredags. Först blev det ett stopp på Himle Camping i Varberg på vägen upp. Hade inte boende i Göteborg förrän på lördagen. Detta var ingen höjdarcamping, men dock den enda på hela västsidan som kunde erbjuda oss en elplats denna natten. Och vi skulle ju faktiskt bara sova där för att morgonen efter fortsätta vår roadtripp. Sagt och gjort, Mr B parkerade snyggt in husvagnen med publik och lastbilschaufför som han är så var det inga problem. Haha, där fick dom som tänkte att detta kan bli kul att titta på....

Vi avnjöt kvällen med sol. Småtrollen somnade gott med massor av förväntningar. Noah har tusen frågor hela tiden. Och väntar spänt på att få komma till Göteborg.

Inga kommentarer: