torsdag 28 november 2013

Stockholm

En årlig tripp till Stockholm blev det också. Även denna med huvudändamålet fotboll. AIK-Manchester United. Tror ni mina killar var överlyckliga. Det blev ett stopp i Söderköping för att äta glass på "Smultronstället". Vilken glassmeny dom har. Underbart gott. Vi fick även se när slussarna öppnades, Noah och Theo tyckte att detta var lite konstigt.

Vi träffade på Putte, Mari, Allis och Kajsa som även dom var i Stockholm på semester. Det blev en fika på Mariaberget, lek i Ivar Lo´s lekpark, en sväng i gamla stan och så hälsade vi på kungen på Slottet. Alltid kul när barnen får sällskap av sina kompisar.

Så stundade den magiska fotbollsmatchen. Hela dagen laddades det till tusen. Och jag erkänner, jag blev AIK supporter för en kväll. Allt för att utjämna procenten i familjen. Så två United supportrar och två AIK supportrar begav sig på Pendeln till Friends Arena. Killarna var helt till sig. Och som Theo jublade när AIK gjorde 1-0. Som tur var kvitterade United, så vi kunde åka hem med en oavgjord match i bagaget. Vilken upplevelse, att få se dem, se sina favoritlag mötas.

Efter ett par dagar i vår vackra huvudstad åkte vi glada och nöjda hem till småstan igen.







Inga kommentarer: