torsdag 12 augusti 2010

En härjig vecka

Som sagt ett helt år äldre har jag blivit. Men numer fyller jag 27 varje år. Detta firades med släkt och vänner. Tack alla för fina presenter och blommor. Noah kom och sjöng ja må hon leva på morgonen. Underbara unge. Sen sjöng han den till och från hela dagen.

Sen blev det stadsfest i Kalmar, torsdag till lördag. Var inne en runda på torsdagskvällen då bl.a Rix-FM festivalen gästade stan. Vilket drag, och framförallt så mycket folk. Vi lyssnade, strosade runt, tittade på folk. Sen avslutade vi kvällen med en glass på Tokige Ture. Två trötta små troll somnade gott.

Fredagen ägnades åt att byta trädäcket utanför altanen. Det blev jättefint. Sen lämnade vi bort Noah till mormor & morfar, Theo till moster Anna och kusin Alva. Själva drog vi till stadsfesten med bästaste grannarna Mårten & Jessica. Middag intogs på Stekhuset, åh vilken god mat dom har. Förrätt blev vitlöksbröd och sen åt jag Ryggbiff Argentina. Mumma var det. Sen var det dax för en kväll på stan. Själva. Det var inte igår. Men roligt var det. Tack för en trevlig kväll.

Så kom lördagen. Hämta hem barnen för stundande Emmaboda besök. Noah väntade på Farfar och Gittan som skulle åka hit med Micke & Maja i raggarbilen. Det småregnade lite och vi sa till honom att dom kanske inte tog raggarbilen. Men tror ni att han upplyste oss om att dom visst gjort det när dom kom. Flera gånger om. Vi trotsade vädret och grillade, åt gott, drack gott. Dom åkte en runda i bilen och det lever Noah på länge. Theo går runt och ropar brrrummm, brrrummm. Kvällen kom och även idag hade vi trötta barn.

Söndagen hände inte mycket. Fotboll på TV, där satt grabbarna. Sen åkte dom och fiskade, men inte tog dom hem fångsten, nää då den slängde dom i igen. Tack för det. Nu börjar förväntningarna inför nästa vecka då det är marknad här. Noah ska gå dit bort och titta varje kväll hur många karuseller som har kommit. Så nu ska det tjatas varje dag femtitolv gånger om när det är, vilken dag osv.

Ny vecka tar fart och vi får se vad vi tar oss för.

Inga kommentarer: