lördag 27 augusti 2011

Bästa familjen Jonsson

Förra lördagen hade vi besök av Bästaste Familjen Jonsson. Mycket bus och lek, tjo och tjim. Det är så härligt för det är lika kaotiskt varje gång. Det är aldrig något märkvärdigt, utan alla är helt som vanligt. Fyra vuxna och fyra speedade glada/icke glada barn. Skönt att veta att det finns fler som lever i "vår kaosaktiga" vardag. Tänk när vi kommer få sitta stilla en hel middag utan att tjata och jaga våra barn....tror ni det kommer hända, nä förmodligen inte. För då är Linda och jag ute och spanar på dom på stan istället. Haha! Det är så roligt att dom har varandra våra små hjältar, tror att dom kommer gå långt i livet.

Vi grillade god mat och drack härligt vin, en och annan öl slank det nog oxå ner hos herrarna. Till efterrätt gjorde vi en mumsigt god äppelpaj med sötningsmedel så att min hjälte Ludde oxå fick äta. Tack hela familjen för en härlig kväll. Vi ses snart igen.

Melle & Noah lekte ute
Theo & Ludde byggde tågbana inne.
Ser ni den svart lilla väskan som Ludde har i ryggslutet. Det är hans insulinpump. Han är en sån klippa denna kille, som inte säger ett knyst när blodsockret ska tas, utan bara gillar läget. Denna familjen är mina vardagshjältar som har tagit sig igenom ett "öde" som började med lunginflammation och slutade med diabetes. Linda och Gustav, ni är helt fantastiska och kommer hjälpa Luddan genom livet med denna sjukdom galant.


2 kommentarer:

Linda sa...

Å vad du är gullig jämt. Så himla omtänksam och föstående.

Ja det var så mysigt och trevligt och avslappnat. Snart tar vi en träff på Åsagatan för ännu en härligt kaotisk kväll.

Kram till bästa familjen.....

Therése sa...

Absolut, vi kommer. Så att vi kan vara kaotiska tillsammans :)