lördag 13 augusti 2011

Vilken helg...


...den började redan i torsdags. För er som inte vet så går Kalmar Stadsfest av stapeln denna helgen. Det började med Rix FM festival på Stortorget i torsdagskväll med bland annat Agnes, Ulric Munther och Eric Saade. Ett toppengäng dom fått i hop faktiskt. Stan var knökfull med folk. Underbart tycker jag att folk går man ur huse när någonting hittas på i vår stad. Även Axels Tivoli besökte vi, Noah åkte utan hämningar i vanlig ordning, Theo var lite sur för att han var för liten för en del karuseller.


På fredagen lämnade vi bort våra troll till farmor och Krister för att enligt tradition ha en date med våra grannar Mårten & Jessica. Vi åt underbar mat på Stekhuset innan det bar av in mot festen. En och annan öl slank det ner. Vi lyssnade på Caroline af Ugglas, drack ett par öl till på Krögers innan vi sa hej hej till varandra.


Björnen o jag stannade kvar i stan, träffade bästaste Robban och Linda. Lyssnade på bästa Veronica Maggio på Stortorget, vilket drag. Sen blev det Pipes of Scotland med massor med dricka, av olika slag. Här fick vi umgås med sociteten, Dregen, Willw Crawford, Tove Styrke och flera av de artister som uppträtt under dagen och massa annat roligt folk. Skrattade massor och helt plötsligt är klockan 02 och det är dax att dra sig mot nattbussen hemåt. Tack älskade Robban o Linda för att ni finns och förgyller våra liv. Ni betyder så oerhört mycket för oss. En underbar kväll med bästa sällskapet. Idag är det några av oss som mår mindre bra och har sovit bort hela dagen, och då menar jag inte mig själv....för jag är vaken.

Ikväll drar vi på stadsfest igen. Det är Rolandz och Sator som gäller i kväll och så givetvis en sväng till tivolit med våra små troll. Vem vet, vi kanske ses. Ta hand om er därute.


Inga kommentarer: