söndag 25 mars 2012

Tiden går fort när man har roligt

Så var denna helgen redan förbi. Ja vad ska man säga, tiden går fort när man har roligt. När arbetsveckan var slut i fredags möttes man av varm härlig sol, underbart. Det blev handling på Citygross inför kvällens grillning med bästaste Robban och Linda. Björn och grabbarna var en runda till farfar och Gittan i Emmaboda. Grattis Gittan ett par dagar i efterskott. Noah har kommit till sin finaste 5-års trots, känns som en fin prövning som kommer vara med oss ett tag framöver. Ibland tror jag inte han ens hinner ut från sitt rum innan han är tillbaka där. Hans lillebror är ett utsatt "offer". Han får utstå mycket, ett tjuvnyp hit och en knuff dit.

Lördagen bjöd ju till en början till kalas för Noah. Sen var det hem och packa lite och lämna killarna till mormor och morfar för övernattning. Då vi var bortbjudna på 30-årskalas till Sofi. Man älskar sina barn mer än allt annat, villkorslöst för alltid. Men ibland behöver man verkligen få komma bort och bara vara Therese. En underbart rolig kväll, som jag ska leva på länge. Massor med god mat och härligt sällskap. Mycket skratt och många fina minnen. Tack Sofi och Micke. Vi ses snart igen. När man kommer hem är alltid klockan alldeles för mycket, så även denna gången. Den bara försvann och till råga på allt så var det dax att ställa om klockan till sommartid. Vilken jäkla bonus som trött småbarnsförälder att få en timmes mindre sömn, då man redan har partajat till in på småtimmarna. Men vad gör väl det, man lever bara en gång (men fan va trött jag är just nu).

Klockan 9.30 ringde klockan. Dax att kliva upp och göra sig i ordning, hämta Noah och köra honom till Lattjo Land för helgens andra barnkalas. Tur att det finns kaffe som kan pigga upp en. Efter kalaset åkte vi tillbaka till mormor och morfar hämtade Theo och begav oss hemåt. Mannen åkte och jobbade, så ikväll har det mest varit soffhäng och tv-tittande. Men nu ska jag bege mig mot sängen, då en ny arbetsvecka startar imorgon. 

Inga kommentarer: