onsdag 4 januari 2012

Nyårsafton

Vilken under bar kväll och natt det blev. Full av förväntningar. Massor med god mat och dryck och helt underbara vänner att umgås med. Tack för att ni finns och förgyller våra liv med så många minnen.
En partyglad Noah som höll sig vaken till 01.30 Detta kommer nog bli en ny Dynamit Harry med Robban som sällskap. Helnöjd efter kvällens bravader.
Bättre sent än aldrig, kommer här lite bilder från Nyårsfirandet. Vi har ju skojat i flera år att vi ska äta helstekt kalkon, så nu i år var det dax att slå till. Det fick varmrätten bestå utav. En jäkla kalkon på 6,5 kg skulle tillagas vilket tog ungefär hela dagen. Men vad gör det, det blev så jävla bra, jättegott. 

Den fyllde vi med massor av godsaker på morgonen innan den fick åka in i ugnen. Vi knöt ihop den med steksnöre åt både höger och vänster. Sen stektes den på alla håll och kanter innan stektermometern åkte i och vägen till 80 grader började (tog nästan 7 timmar)
Slutresultatet med tillbehör. Även om det inte kanske inte är så relevant så åt vi upp 1,5 liter sås. Lite kul var det, det var renskrapat till sista droppen. Utan att skryta så var det en delikat måltid.
 
 
En och annan sån här slank det oxå ner. Gott nytt till alla er där ute!

1 kommentar:

Robban sa...

Tusen tack för en underbar start.