lördag 13 oktober 2012

Veckan som gått

Vad hände då denna vecka innan den blev kaotisk i torsdags. Jodå, full fart har det varit som vanligt. Måndag och onsdag var jag på Bemanningsakademi utbildning på jobbet. Det var långa dagar (07-17.30) men väldigt lärorika och tänkvärda. Nu ska detta arbetas med och så är det fortsättning på utbildningen i november. Även tisdagen blev långdag med utbildning för våra medarbetare och så två möten på eftermiddagen. Tack bästa familj som ställer upp och hämtar våra barn på dagis när det kör ihop sig.

Fick förra fredagen veta att förvaltningen förlängt mitt jobb till 31/12 2013, tjohoo. Underbart. Måste ju vara ett tecken att man gör gott ifrån sig. Har så förbaskat roligt på jobbet, trivs som aldrig förr. Dagarna bara försvinner, det är måndag - fredag hela tiden. Ibland behöver man stanna upp och reflektera. Får man verkligen ha det så här bra? Nypa sig i armen för att fatta, att jaaa Therese det får man.

Sen blev det torsdag och den rullade på som vanligt fram till lunch, sen blev den kaotisk. Det som hände sen vet ni ju. Och nu är det lördag kväll och vi tillbringar helgen med att vila. Men har varit iväg på kalas med Theo idag, ska lägga upp några kort sen. Noah och Björn fick stanna hemma och ta det lugnt. Det går framåt och han blir lite piggare hela tiden. Men det tar nog tid innan skrapsåren läker.

Nu ska vi kolla film Liza Marklunds "Den röda vargen". Tjingeling!

Inga kommentarer: