söndag 28 november 2010

Äntligen 1:a advent

Idag önskar vi alla en trevlig 1:a advent. Ljusstakar och stjärnor har kommit upp i hela huset. Så även gardiner (Sydde nya till vardagsrummet och var typ färdig klockan 01.30 inatt. Men fint blev det, så nu är rummet komplett igen). Och idag så fick man äntligen tända alla fina adventsljus.

Detta och mycket mer pysslade Noah och jag med igår kväll, och idag tände vi första ljuset som nu ska brinna varje dag tills julafton.


Idag startar den högtid jag älskar mest av alla. Och utanför vräker snön ner (det tycker inte alla i denna familjen är så positivt). Men det är perfekt adventsväder. Björn och Noah är ute i snön och röjer, Theo sover - han har lyckats skaffa sig sin finfina hosta igen, troligtvis av detta väder. Men nu sover han gott.

I eftermiddag ska vi åka in en runda på julskyltningen. Noah ska absolut på det traditionella besöket på brandstationen. Så kommer faster Angelica med tåget och ska med oss hem tills i morgon. Så idag njuter vi gott folk, och skänker en stor tanke till de som fattas oss. Även om man saknar dom varje dag, så är det vid dessa högtider det känns mest. Ha en trevlig advent.

Puss och kram skumbanan

1 kommentar:

Agnes sa...

Älskar julen och älskar när det är dags för första advent, myyyyys! :)
Du får jättegärna sno versen, för det har jag gjort! Läste upp dom när man gick luciatåg som liten, så man blir nostalgisk ;)

Hälsa familjen!
Kram Agnes