fredag 22 juni 2012

Favoritdejt i repris

I lördags blev det en spontandejt hos våra fina Familjen Jonsson. Det hela började med att barnen var på kalas hos Allis, där bestämdes att Björn och Gustav skulle åka och fiska under eftermiddagen.
Sen blev det en spontangrillning hos Jonsson´s. Så där spontant underbart "det blir som det blir". Det är kvalitet i en stressad vardag. Lika många galna upptåg och lika mycket skratt som alltid när vi träffas. Vi åt så mycket gott, tusen tack.
 

Sen tyckte vi faktiskt att vi skulle sitta ute, solen sken och det var jätteskönt, men Björn tyckte att det var lite kallt. Så Gustav fixade en brasa till honom i grillen. Där hade vi oxå kurs i hur man använder "dom svarta knapparna" på kaffetermosen hihi.....ja vilka galna idéer.

 

 

Här har vi värdparet. Vi är så glada att ni finns i våra liv, allt blir så "enkelt" med er. Inget hokus pokus liksom, och det blir alltid så bra. Sen var det några som ville ha revansch i TP. Dom tog en fin ledning, men sen missade dom Napoleon : ) Jag hade hjälten Gustav på mitt lag, så det blev vinst för oss. Jag kunde i alla fall Oasis haha.... Ja herregud vilken kväll. Det är som en bal på slottet, helt underbart. Klockan blev sent och vi cyklade hem innan förtrollningen bröts. Vi ses snart igen familjen Jonsson, ni är bäst!




Inga kommentarer: