söndag 3 juni 2012

Tiden rullar på...

... Vi firade pappa som blev glad pensionär i slutet av april med en överraskningsfest. Jättelyckat blev det, han var överraskad och lite rörd.

... Valborg kom, den firades med grillning och trevligt sällskap av finaste Robban & Linda. En runda till valborgselden blev det oxå och kvällen avslutades med fotbollstittande för grabbarna.

...Födelsedagar har vi oxå avverkat ett par stycken. Tim fyllde 15 år och Anna 38. Detta firades med god mat och dryck. Grattis till er båda.

...Så var det dax för årets upplaga av cykelfesten. Vi blev tilldelade att bjuda på förrätt. Björn googlade och vi bjöd på en underbart god Rostbiffssallad med örtagårdsdressing. Vi cyklade vidare och varmrätten var baconlindade lammfärsbiffar och sparris, som serverades tillsammans med potatisgratäng, rödvinssås och sallad. Massor med god dricka. Helt underbart sällskap och roliga människor. Efterrätten var halloncheesecake med färska bär. Jättegod. Efterfesten var i vanlig ordning i Folkets hus, ett helt underbart liveband "The Louds". En helt underbar kväll med massor av trevliga människor. Längtar redan till nästa år.

Inga kommentarer: