lördag 30 oktober 2010

Brända fingrar och Nytejpad haka

Jaja bli inte förvånade. Hämtade trollungarna på dagis och sen bar det av hemåt. Fullt ös så fort vi kom innanför dörren. Helt plötsligt så kommer första illskriket, Noah har provat att ta på braskaminen......smart. Han borde ha fattat att det är varmt och att man inte går i närheten av den när den brinner. Kyla fingrar med kallt vatten länge, mycket gråt och tandagnisslan. Fast det gick över relativt fort. Men ojoj vad ont det blev i fingret och så synd om honom.

Minuten senare så kommer först en duns och sen ett brak. Står med hjärtat i halsgropen och väntar på att skriket ska komma. Och det gör det tack och lov. Theo har brakat ner från soffan med huvudet i soffbordet och sen tjong med plytet i golvet. Kommer gående för egen maskin, men sen ser jag blodet komma droppande. Halleluja, en spräckt haka. Tror ni att det slutatde blöda, nej nej. Så fort det slutade så pillade han ju upp tryckförbandet igen. Så det slutade med att han blev ihoptejpad och imorgon kommer han förmodligen vara härligt blågröngul i ansiktet.

Snacka om cirkus Ekholm. Köp gärna entrébiljett och kom och hälsa på oss någon dag. Massa nya spännande aktiviteter varje dag.

Puss och kram skumbanan!

1 kommentar:

Anonym sa...

Underbart, är biljetterna äntligen släppta. Vi kommer absolut springa och köpa ett par. Alltid lika trevligt att gå på er cirkus. Hoppas allt är bra med er. Kram JP