fredag 18 mars 2011

På väg på nya äventyr...


Här kommer skälet till varför jag inte hade tid med maginfluensa just nu, jag hade lite annat att styra med. Typ packa.

...när detta publiceras på bloggen så är vi redan framme vid vårt resmål. Detta är nämligen en överraskningsresa för allas vår Gittan (Björns pappas fru) som fyller 50 år på måndag. Men hon har inte en blekaste aning om detta och det ska bli så kul och se hennes min när hon ser oss allihopa på flygplatsen i Göteborg. Hon har länge haft en önskan att vi allihopa skulle åka någonstans. Och alla var med på den idéen, men sen rann det ut i sanden. Så straxt innan jul kom idéen upp igen, men att vi skulle överraska henne. Djungeltelegrafen slog på sin trumma syskonen emellan. Vi hittade ett resmål alla var nöjda med, bokade biljetter och hotell. Och vår kära Birgitta har inte en aning.
För ett tag sen började hon fundera på hur hon skulle fira sin födelsedag. Kommentaren från Ronny blev, strunta i det och skaffa dig ett pass. Vi ska ut och åka du och jag så du är ändå inte hemma då. Haha...snacka om att sätta griller i huvudet på någon. Undrar så vad hon har tänkt och funderat sen dess.

Så har nu dagen med stort D kommit. Noah fick veta för någon vecka sedan att vi skulle ut och flyga. Kunde ju inte berätta för honom ifall att han skulle försäga sig. Så sista veckan när han har berättat för de närmaste så har sista kommentaren alltid varit: Men säg inget om du pratar med farfar eller Gittan för dom vet inget. Härliga unge, han förstod ju budskapet. Vi har bilat upp till Göteborg och ska därifrån flyga till Italiens härliga Rom. Ska bli så underbart med lite semester och få lite mer värme än den vi har här hemma. Och förhoppningsvis har vi mött en väldigt överraskad och chockad Birgitta. Har en känsla att bloggandet kan bli lidande kommande dagar men jag ska försöka hinna med och visa er vad vi har för oss. Hoppas att få uppleva massor och så självklart njuta av god mat och dryck. Ha det gott för det ska vi ha.


Inga kommentarer: