onsdag 9 mars 2011

Theo´s astma har eskalerat som bara den efter att vädret "slog om". Nu har det blivit blött och fuktigt om dagarna, kallt om nätterna och det fixar inte han. Han hostar så att lungorna hoppar ur honom snart. Medicinen är på maxdos och vi hoppas att det ska ge med sig. Det enda som hjälper mot hostan just nu är Coccillana. Men nyss såg jag på vädret att det ska slå om igen till helgen och bli kallt och det gör inte förhoppningarna så stora att det ska försvinna. Men idag är vi hemma från dagis och hoppas att det inte blir värre. Annars är det nog snart dax för ett läkarbesök för att se så det inte har blivit lunginflammation.

Det är mycket som händer framöver så sjuka har vi inte tid att vara. Imorgon är det dax för nattis igen och det vore kul om vi kunde vara där och inte var sjuka. Noah är hemma och är empatisjuk, han klagade över halsont, men nu framåt förmiddagen har det försvunnit. Han får vila och dricka honungsvatten så kanske vi slipper dom bacillerna.

Nu ska vi snart sova en stund allihopa. Blir ju inte så mycket sömn om nätterna när hostan ekar i huvudet hela tiden. Inatt väntar jobb så lite sömn skulle vara toppen. Hoppas på dagis imorgon.

Inga kommentarer: