tisdag 21 juni 2011

Effektiv

Igår var en effektiv dag. Motionerat, handlat till midsommar, besiktat bilen och en sväng till Blomsterlandet. Efter att jag hämtat hem trollen från dagis så skulle vi plantera lite nya blommor och plocka jordgubbarna i trädgårdslandet. Det resulterade även i att hela trädgårdslandet rensades. Så även våra andra blomland, alla dom tre vi har. Nu är det bara gräset som ska klippas oxå innan midsommar. Sen är det finfint.

Idag har barnen varit på dagis. Sov en stund på förmiddan, sen lite röj (men det kändes mest som om jag flyttade runt på saker). Björn fick handla det sista till midsommar och besikta den andra bilen. Sen hämta hem trollen, hade tid hos frisören klockan 14.30 båda trollen skulle klippas. Dom blev så fina, ska lägga in lite kort på dom senare. Så nu är dom sommarsnaggade. Hem och äta mat, bada och tvätta bort färgen ur trollens hår. Packa väskorna och bege oss mot nattdagiset, eller Hotellet som det heter här hemma. Där var det lika glada miner som alltid. Noah och Theo, ni är mina hjältar (även om det finns dagar då ni är ganska billiga). Älskar er över allt annat. Nu väntar 2 nattpass innan det ska firas midsommar.

Ta hand om er, där ute i världen. Kramisar.

1 kommentar:

Linda sa...

Vad härligt det är att läsa om när andra är effektiva. Särskilt när man inte känner sig sån själv. Man blir faktiskt inspirerad :). Det verkar ju så lätt allting när man läser om allt man hinner med.

Som sagt, ha en jättemysig midsommar!! Kramisar