torsdag 2 juni 2011

En eftermiddag...

...hos familjen Jonsson. I tisdags eftermiddag var vi hos Noah´s bästaste Melle med familj. Vi hade en helt underbar eftermiddag, med lek, bus, skratt och skvaller. Solen sken och vi bjöds på helt fantastiskt nybakta scones, åh det var så gott. Noah och Melle gjorde allt för att hålla sina bröder på avstånd och bara vara så där hemliga som 4-åringar kan vara tillsammans. Theo och Ludde var på sina äventyr. Ni är för härliga, det är lycka att se hur ni finner varandra och busar som bäst. Det härliga med att vara med er är att ingen höjer på ögonbrynen när det blir kaos och stormigt, man känner sig bara ännu mer hemma. Ni är bäst! Tack för en härlig eftermiddag. Vi ses snart igen. Här kommer ett par kort från lek och bus och så jakt efter såpbubblor.


Här är Ludde, han är min nya vardagshjälte. Denna lilla krabat (och hans familj) har på kort tid gått igenom väldigt mycket. Och livet har tagit andra vägar. Du är stark, envis och viljestark. Det kommer ta dig långt. Och diabetesen kommer ni klara galant. Inte ett ljud sa han när blodsockret skulle tas. Och lilla väskan på ryggen den bara hänger med. Det är hjältemod det.
Ta hand om er nu.

2 kommentarer:

Linda sa...

Å jag börjar nästan gråta. Du är ju bara för gullig. Som jag har sagt tusen gånger och kommer säga tusen gånger till, tack för att ni finns. Så himla mysigt att ses!!! Och den där sunkiga stugan, den måste vi bara hyra tillsammans någongång, haha ;o). Stora kramar till er allihop!!!!!

Therése sa...

Haha ja det vore rätt roligt. Vi får nog ta det nån gång :)