tisdag 1 januari 2013

Julen 2012

Sen vi fick barn har vi slutat att tänka, nu måste vi hinna besöka alla på just julafton. Vi har skapat nya traditioner.

På Julaftons morgon äter vi frukost hon barnens farmor och Krister. Hemma var även Sandra och hennes Micke. En mysig stund i lugn och ro. Mumsig frukost och givetvis julklapppar. Kan säga att vi hade överlyckliga barn som åkte hem mer än nöjda med sina julklappar.

Theo får sin önskade Blixten bana. Det är inte så lätt att öppna julklappar med en gipsad arm, men han hittade sin teknik.

  Noah fick en ny fin cykel i julklapp och födelsedagspresent. 
Gissa om han längtar tills det blir vår, så han kan ut och cykla.
 

Vid 13-tiden brukar vi samlas hemma hos mina föräldrar, där vi äter julbord och tittar på Kalle Anka innan det blir besök av Tomten. Och så lite mera gott att äta under kvällen. Mängder av julklappar som öppnas och helst ska man leka med dem genast. Varför vänta? Och som tradition spelas även julklappsspelet, men vi har bytt ut julklapparna mot Tialotter.






Juldagen är vi i Emmaboda hos barnens farfar och Gittan och firar med syskonen där. Lika underbart god mat som vanligt. Fina julklappar och härligt umgänge. (Tyvärr hade vi glömt kameran hemma)

På annandagen kom Tobias och Jennie på besök och sov över till dagen efter. Innan deras resa fortsatte till Växjö. Vi hann med att bygga lite lego och äta god mat och umgås tillsammans med Robban, Linda och Zigge.




Tusen tusen TACK alla nära och kära för alla fina julklappar vi har fått! Och tack för härliga juldagar. Nu byggs, pysslas och leks det dagarna i ända här hemma.



Inga kommentarer: