måndag 17 januari 2011

Även om det är ett tag sen...

Halva januari har gått och jag ligger lite efter i bloggandet. Men nu ska jag ändra på detta. Vi tar oss tillbaka ett par veckor, till nyårsafton. Nyårsafton skulle jag ha börjat jobba 21.15 men icke sa nicke, en afton ska man väl kunna få vara ledig. Så jag lämnade in föräldrapenning. Kalasandet skulle äga rum hemma hos oss och det var en wild card meny vi hade komponerat ihop, Men ack så bra det blev. Tror ingen gick hungrig härifrån.

Klockan 17.30 började gästerna droppa in. Det var Nettan, Sebbe och Livia, David och Zack, Robban och Linda. Mr B hade fixat en finfin röd välkomstdrink. Och sen var det varsågoda att sätta sig till förrätten. Så här såg den ut:
Tortillarulle med fajitakryddad kycklingröra. Serverad med ruccolasallad, cocktailtomter, guaccamole och het salsasås.

Till varmrätt serverades:
Helgrillad kalkonbröstfilé, potatisgratäng, kokta grönsaker, gräddsås och grönsallad. Samt röd vinbärsgelé och inlagda gurkor.
Det blev en succé, kalkonnågot vi aldrig lagat tidigare. Mmmm detta var så gott om man nu får säga det utan att skryta. Efter denna måltid tog vi en slät kopp kaffe och umgicks ännu mer.

Sen var det full rulle och desserten intogs inte förrän efter tolvslaget.
Pepparkaks-cheesecake med skivade jordgubbar.

Det var en härlig kväll med god mat/dryck och kära vänner. Precis så som man ska fira ut det gamla året och in det nya. Noah höll sig vaken ända tills 02.15, inte illa. Här kommer lite fler bilder. Tack alla ni som var här för en toppenkväll.

David & Sebbe
Björn, Theo, Noah och Robban med en god öl
Linda & Robban
Livia & Zack
Noah & BusRobban
Theo & Livia
Robban & Nettan
David
Sen kan man bli lite trött...
...men efter en powernap så var Sebbe på g igen

TACK ÄN EN GÅNG FÖR EN TREVLIG NYÅRSAFTON!

Inga kommentarer: