torsdag 13 januari 2011

Idag har vi firat

Eftersom Björn jobbade igår så kunde vi ju inte sjunga för honom, vi fick nöja oss med att sjunga via telefonen. Men idag så smög Noah upp när han vaknade, vi häNomtade vi presenterna och så klämde vi i. Ja må han leva, ja må han leva i finaste morgonbasröst. Sen bröt Theo ihop när han skulle behöva ge pappa paketet han hade i handen. Det ville han ju ha. Sen var det morgonmys i sängen 4 personer plus en hund. Kvalitetstid : )

Efter att vi klätt på oss, borstat tänder, ätit frukost och alla vanlig morgonbestyr så åkte vi in mot stan. Noah och jag hoppade av för att köpa lite prylar till hans barnkalas på lördag, medans Björn och Theo uträttade några andra ärenden. Sen möttes vi upp igen för att äta lunchbuffé på Ming Palace. Då anslöt även Angelica, Sandra och Micke. Jättetrevligt. Mycket god mat i vanlig ordning. Sen blev det efterrätt på Tokige Ture (stans godisaffär för er som inte vet). Noah fick ju ett presentkort där när han fyllde år av sin godistokiga faster Sandra. Så idag tog hon med honom dit. Dom plockade och plockade, ändå blev det pengar över som kommer räcka till två besök till i favoritaffären.

Hemma igen sprang Noah till brevlådan för att se om han fått något paket från Tobias. Och mycket riktigt låg där idag ett paketavi. Så in i bilen igen och bort till affären, tur att det inte är så långt. Han hade passet med sig för att kunna legitimera sig. Så stolt kom han hem med en liten låda som innehöll en datamus, i perfekt storlek för hans små händer. Tusen tack Tobias, mycket uppskattad present. Nu spelar han för fulla muggar ända tills äggklockan ringer och då är det färdigspelat. Ett finfint system som än så länge har fungerat kanon. Men protester lär nog komma framöver.

Ha en fortsatt trevlig dag kära vänner, för det ska jag ha. Puss och kram, skumbanan.

Inga kommentarer: