tisdag 4 januari 2011

Kvällen före julafton

Jag ska försöka blogga ifatt lite här nu när lugnet har lagt sig efter alla storhelger i det Ekholmska hemmet. Har varit liiiite mycket senaste veckorna.

Dagen före julafton, träffas vi alltid och lunchar i stan med delar av övriga Familjen Ekholm. Detta sker alltid på Restaurang 4 kök. Det äts alltid deras supergoda Hamburgertallrik och till efterrätt Kaffe/läsk och en skumraket. Varför ändra på traditioner som funkar : ) Roligt har vi i alla fall, tokiga som vi är. Sista julklappen inhandlades och vi åkte hemåt i snöovädret som drog över vårt redan vintriga rike.

Väl hemma så klädde Björn och barnen julgranen. Lika fin och kreativ som vanligt, med väldigt många kulor på samma ställe, fast det återställde vi lite senare. Vi har ju många traditioner i vår familj och så även för kvällen före julafton.

Det är att träffa bästaste Robban & Linda. Så även detta år, vi avnjöt god mat och dryck, godis och andra onyttigheter. Linda hade gjort massor av laktosfritt julgodis så Noah var i himmelriket. Det pratades, byttes julklappar och så vidare. Skinkan griljerades, de sista paketerna slogs in, en toppenkväll som alla andra år. Tusen tack för allt. Nöjda och förväntansfulla barn somnade och klockan var nog 2.30 innan vi var i säng.

Inga kommentarer: